Workum: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k
 
(2 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Plaats in [[Friesland]] aan het [[IJsselmeer]] en de ligplaats van de [[Ebenhaëzer]] en [[Teerling]]. De [[Intro|Intro's]] en het [[EJE]] beginnen hier soms. De Ebenhaëzer ligt waar op het kaartje ''Kommetje'' staat, Teerling ligt in de Workumer Jachthaven. Workum heeft een treinstation, vlakbij de Jachthaven. Vanaf de jachthaven is ook het vaargebied rond [[Heeg]] goed te bereiken.
+
Plaats in [[Friesland]] aan het [[IJsselmeer]] en de voormalige ligplaats van de [[Ebenhaëzer]] en [[Teerling]]. De [[Intro|Intro's]] en het [[EJE]] beginnen hier soms. De Ebenhaëzer ligt waar op het kaartje ''Kommetje'' staat, Teerling heeft enkele jaren in de Workumer Jachthaven gelegen. Workum heeft een treinstation, vlakbij de Jachthaven. Vanaf de jachthaven is ook het vaargebied rond [[Heeg]] goed te bereiken.
 +
 
 +
Het vuurtorentje van Workum, op de knik in [[het Zool]] is de woonplaats van [[Reid]]. Het licht van de vuurtoren is gedoofd.
  
 
[[Afbeelding:Workum.jpg]]
 
[[Afbeelding:Workum.jpg]]

Huidige versie van 15 aug 2023 om 09:46

Plaats in Friesland aan het IJsselmeer en de voormalige ligplaats van de Ebenhaëzer en Teerling. De Intro's en het EJE beginnen hier soms. De Ebenhaëzer ligt waar op het kaartje Kommetje staat, Teerling heeft enkele jaren in de Workumer Jachthaven gelegen. Workum heeft een treinstation, vlakbij de Jachthaven. Vanaf de jachthaven is ook het vaargebied rond Heeg goed te bereiken.

Het vuurtorentje van Workum, op de knik in het Zool is de woonplaats van Reid. Het licht van de vuurtoren is gedoofd.

Workum.jpg


Wind- en weersverwachting voor Workum