Schadegeld: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
Regel 1: Regel 1:
'''Schadegeld''' en [[Evenementen toeslag]] zijn beide ingevoerd om een begroting sluitent te krijgen. '''Schadegeld''' bedroeg fl. 0.60 per vaardag per persoon. Dit geld moest alleen betaald worden op grote evenementen. De bedoeling was dat van dit geld schades betaald moesten worden, omdat op evenementen nooit duidelijk is wie het gedaan heeft. Gelukkig is '''schadegeld''' afgeschaft in 2002.
+
'''Schadegeld''' en [[Evenementen toeslag]] zijn beide ingevoerd om een begroting sluitend te krijgen. '''Schadegeld''' bedroeg fl. 0.60 per vaardag per persoon. Dit geld moest alleen betaald worden op grote evenementen. De bedoeling was dat van dit geld schades betaald moesten worden, omdat op evenementen nooit duidelijk is wie het gedaan heeft. Gelukkig is '''schadegeld''' afgeschaft in 2002.

Versie van 15 dec 2006 00:43

Schadegeld en Evenementen toeslag zijn beide ingevoerd om een begroting sluitend te krijgen. Schadegeld bedroeg fl. 0.60 per vaardag per persoon. Dit geld moest alleen betaald worden op grote evenementen. De bedoeling was dat van dit geld schades betaald moesten worden, omdat op evenementen nooit duidelijk is wie het gedaan heeft. Gelukkig is schadegeld afgeschaft in 2002.