Prosecco-ontbijt: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k (Prosecco ontbijt hernoemd naar Prosecco-ontbijt: Spatiefout)
k
 
Regel 1: Regel 1:
Het Prosecco ontbijt heeft zoals de naam al doet suggereren is een [[ontbijt]] waar Prosecco er in zitten. Dit helpt om de brakke mensen ofwel hun kater weg te zuipen dan wel deze een [[k'tje]] te laten legen. Het ontbijt bestaat uit 2 croissants met beleg (kan zowel zoet als hartig zijn of een combinatie), eventueel een gekookt eitje, Prosecco en jus d'orange waarbij de laatste twee gemixt kunnen worden tot Mimosa.
+
Het '''prosecco-ontbijt''' is, zoals de naam al suggereert, een [[ontbijt]] waar Prosecco onderdeel van uitmaakt. Dit helpt om de brakke mensen ofwel hun kater weg te zuipen danwel een [[k'tje]] te laten legen. Het ontbijt bestaat uit twee croissants met beleg (kan zowel zoet als hartig zijn of een combinatie), eventueel een gekookt eitje, prosecco en jus d'orange waarbij de laatste twee eventueel gemixt kunnen worden tot Mimosa.
  
 
[[categorie:Eten en drinken]]
 
[[categorie:Eten en drinken]]

Huidige versie van 11 okt 2016 om 16:03

Het prosecco-ontbijt is, zoals de naam al suggereert, een ontbijt waar Prosecco onderdeel van uitmaakt. Dit helpt om de brakke mensen ofwel hun kater weg te zuipen danwel een k'tje te laten legen. Het ontbijt bestaat uit twee croissants met beleg (kan zowel zoet als hartig zijn of een combinatie), eventueel een gekookt eitje, prosecco en jus d'orange waarbij de laatste twee eventueel gemixt kunnen worden tot Mimosa.