Orakel: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
(Orakel hernoemd naar Willekeurige lijst van mensen die ergens verstand van hebben: Dit stond bij Orakel. De consensus lijkt te zijn dat Orakel een specifiekere term is. Echter, iemand heeft deze pagina ooit zo ingericht en wil deze misschien ...)
 
(uit een niet representatieve steekproef lijkt er consensus te zijn dat de term Orakel slechts op 1 persoon van toepassing is)
Regel 1: Regel 1:
#DOORVERWIJZING [[Willekeurige lijst van mensen die ergens verstand van hebben]]
+
Heb je een vraag over het [[trimmen]] van je [[zeilen]], het [[bouwen]] van een [[boot]], of welke ander aspect van het zeilen dan ook: het Orakel heeft het antwoord. Waar het Orakel echter vooral om geroemd wordt is het feit dat hij ook bereid is deze kennis te delen. Laat het feit dat bijkans de halve [[wiki]] door het Orakel geschreven is daar een voorbeeld van zijn.
 +
 
 +
De onuitputtende stroom van kennis van het Orakel heeft als keerzijde dat er soms weinig tijd over blijft om op Elektrotechnisch vlak nog actief te zijn. Het voordeel daarvan (voor de vereniging, niet voor het Orakel zelf misschien) is dat het Orakel langer in [[Enschede]] zit en [[Euros]] langer van zijn [[kennis]] gebruik kan maken.
 +
 
 +
In 2011 kreeg het Orakel de [[Beken]] uitgereikt. Er is bij het aanpassen van de Beken echter een typefout in de naam geslopen waardoor ene [[Hidde Dijkstra]] in de annalen genoteerd staat.

Versie van 27 okt 2011 13:52

Heb je een vraag over het trimmen van je zeilen, het bouwen van een boot, of welke ander aspect van het zeilen dan ook: het Orakel heeft het antwoord. Waar het Orakel echter vooral om geroemd wordt is het feit dat hij ook bereid is deze kennis te delen. Laat het feit dat bijkans de halve wiki door het Orakel geschreven is daar een voorbeeld van zijn.

De onuitputtende stroom van kennis van het Orakel heeft als keerzijde dat er soms weinig tijd over blijft om op Elektrotechnisch vlak nog actief te zijn. Het voordeel daarvan (voor de vereniging, niet voor het Orakel zelf misschien) is dat het Orakel langer in Enschede zit en Euros langer van zijn kennis gebruik kan maken.

In 2011 kreeg het Orakel de Beken uitgereikt. Er is bij het aanpassen van de Beken echter een typefout in de naam geslopen waardoor ene Hidde Dijkstra in de annalen genoteerd staat.