Najaars ALV: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
Regel 3: Regel 3:
 
Tijdens het eerste deel wordt het [[Secretarieel Jaarverslag]], de evaluatie van het [[Korte Termijn beleid]] en eventuele andere (bestuur)plannen besproken.
 
Tijdens het eerste deel wordt het [[Secretarieel Jaarverslag]], de evaluatie van het [[Korte Termijn beleid]] en eventuele andere (bestuur)plannen besproken.
  
De tweede ALV staat in het teken van het [[Financieel Jaarverslag]] en de bestuurswissel. Het Finaniceel Jaarverslag wordt in dit tweede deel ALV besproken zodat de [[penningmeester]] meer tijd heeft om zijn jaar af te ronden en een mooie presentatie te bouwen. Na goedkeuring van het Financieel Jaarverslag en afhandelen van de overige bestuurspunten, is het tijd voor de [[Bestuurswissel]]. Het nieuwe bestuur neemt het stokje over en presenteert haar [[beleid]] en [[begroting]].
+
De tweede ALV staat in het teken van het [[Financieel Jaarverslag]] en de bestuurswissel. Het Finaniceel Jaarverslag wordt in dit tweede deel ALV besproken zodat de [[penningmeester]] meer tijd heeft om zijn jaar af te ronden en een mooie presentatie te bouwen. Na goedkeuring van het Financieel Jaarverslag en afhandelen van de overige bestuurspunten, is het tijd voor de Bestuurswissel. Het nieuwe bestuur neemt het stokje over en presenteert haar [[beleid]] en [[begroting]].
  
 
[[categorie:woordenboek]][[categorie:vereniging algemeen]]
 
[[categorie:woordenboek]][[categorie:vereniging algemeen]]

Versie van 1 aug 2007 15:21

De Najaars ALV is de ALV die elk jaar in oktober en/of november plaatsvindt. Deze ALV duurt dermate lang dat ze meestal wordt geschorst voor 1 of 2 weken.

Tijdens het eerste deel wordt het Secretarieel Jaarverslag, de evaluatie van het Korte Termijn beleid en eventuele andere (bestuur)plannen besproken.

De tweede ALV staat in het teken van het Financieel Jaarverslag en de bestuurswissel. Het Finaniceel Jaarverslag wordt in dit tweede deel ALV besproken zodat de penningmeester meer tijd heeft om zijn jaar af te ronden en een mooie presentatie te bouwen. Na goedkeuring van het Financieel Jaarverslag en afhandelen van de overige bestuurspunten, is het tijd voor de Bestuurswissel. Het nieuwe bestuur neemt het stokje over en presenteert haar beleid en begroting.