I-Draijer en Sportcentrum: verschil tussen pagina's

Uit EurosWiki
(Verschil tussen pagina's)
 
 
Regel 1: Regel 1:
'''I-Draijer''' is de oude naam voor een instructieweekend waarin in [[Draijer|Draijers]] ([[Jonkie]] en [[Overtijd]]) en soms een valk les werd gegeven in het zeilen in kajuitboten (of in het geval van een valk in het zeilen van een [[polyvalk]]).
+
Het '''Universitaire Sportcentrum''' is een gebouw op de [[Campus]] waarin de sector sport is vertegenwoordigd. In het sportcentrum zijn de medewerkers van het Sportcentrum gehuisvest evenals de [[Sportraad]]. Het sportcentrum heeft meerdere sporthallen, een fitnessruimte, een zwembad en een kantine. Ook heeft elke sportvereniging een postbus in het sportcentrum en kan er gebruik worden gemaakt van een tweetal computers en een copyprinter. In het sportcentrum hebben we ook een verenigingsla, die vooral door de [[redactie]] wordt gebruikt.
Sinds de introductie van de [[Waterrat]] en de verkoop van Overtijd worden er geen I-Draijer's meer georganiseerd. Vervangende evenementen met een vergelijkbare insteek zijn [[DIET]] en [[JORT-I]].
+
 
[[categorie:Euros Woord]]
+
Niet elke sportvereniging maakt evenveel gebruik van het sportcentrum. De hockeyers hebben hun eigen boortoren, de tennisers hebben ook een eigen gebouwtje. De drie Eurosverenigingen hebben het [[Watersportcomplex|Universitair Watersportcomplex]] om hun activiteiten te ontplooien.
 +
 
 +
<googlemap lat="52.244275" lon="6.850421" zoom="17" selector="no" controls="large">
 +
52.243959, 6.850947, De ingang van het Sportcentrum
 +
</googlemap>
 +
[[categorie:gebouw]][[categorie:woordenboek]]

Versie van 18 jan 2007 16:53

Het Universitaire Sportcentrum is een gebouw op de Campus waarin de sector sport is vertegenwoordigd. In het sportcentrum zijn de medewerkers van het Sportcentrum gehuisvest evenals de Sportraad. Het sportcentrum heeft meerdere sporthallen, een fitnessruimte, een zwembad en een kantine. Ook heeft elke sportvereniging een postbus in het sportcentrum en kan er gebruik worden gemaakt van een tweetal computers en een copyprinter. In het sportcentrum hebben we ook een verenigingsla, die vooral door de redactie wordt gebruikt.

Niet elke sportvereniging maakt evenveel gebruik van het sportcentrum. De hockeyers hebben hun eigen boortoren, de tennisers hebben ook een eigen gebouwtje. De drie Eurosverenigingen hebben het Universitair Watersportcomplex om hun activiteiten te ontplooien.

<googlemap lat="52.244275" lon="6.850421" zoom="17" selector="no" controls="large"> 52.243959, 6.850947, De ingang van het Sportcentrum </googlemap>