Blub: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
(Blub overleden)
 
Regel 1: Regel 1:
'''Blub''' is de naam van de goudvis die resideert in de [[commissiekamer]] in de loods. Blub is in het voorjaar van 2012 door deelnemers aan de Nestor Trophy meegenomen naar Enschede. Oorspronkelijk had Blub een vriendje, De Waarheid. De degelijkehid van Blub bleek echter superieur aan die van De Waarheid, want laatstgenoemde vis is al geruime tijd aan het hemelen terwijl Blub anno 2016 nog altijd vrolijk rondzwemt. Blub heeft zich door de jaren heen tegenover menig bestuurder ontplooid als trouwe steun en toeverlaat, iets wat uitermate gewaardeerd wordt als er tot diep in de nacht aan ALV-stukken gewerkt moet worden. Tevens is Blub door het bestuur of commissies in te zetten als [[beslisvis]].
+
'''Blub''' (~2012 - 4 mei 2017) was de naam van de goudvis die resideerde in de [[commissiekamer]] in de loods. Blub is in het voorjaar van 2012 door deelnemers aan de Nestor Trophy meegenomen naar Enschede. Oorspronkelijk had Blub een vriendje, De Waarheid. De degelijkehid van Blub bleek echter superieur aan die van De Waarheid, want laatstgenoemde vis is al geruime tijd aan het hemelen terwijl Blub tot april 2017 nog altijd vrolijk rondzwom. Blub heeft zich door de jaren heen tegenover menig bestuurder ontplooid als trouwe steun en toeverlaat, iets wat uitermate gewaardeerd wordt als er tot diep in de nacht aan ALV-stukken gewerkt moet worden. Tevens was Blub door het bestuur of commissies in te zetten als [[beslisvis]].
  
Om te voorkomen dat Blub verhongert of obees wordt hangt aan de zijkant van zijn aquarium een aftekenlijst waarop je je naam kan zetten als je Blub hebt gevoerd, het is de bedoeling dat Blub één keer per dag gevoerd wordt.
+
Om te voorkomen dat Blub verhongerde of obees werd hangt aan de zijkant van zijn aquarium een aftekenlijst waarop je je naam kan zetten als je Blub hebt gevoerd, het is de bedoeling dat Blub één keer per dag gevoerd wordt.
 +
 
 +
Blub is op 4 mei 2017 overleden.
  
 
[[categorie:Vereniging algemeen]]
 
[[categorie:Vereniging algemeen]]

Huidige versie van 5 mei 2017 om 09:24

Blub (~2012 - 4 mei 2017) was de naam van de goudvis die resideerde in de commissiekamer in de loods. Blub is in het voorjaar van 2012 door deelnemers aan de Nestor Trophy meegenomen naar Enschede. Oorspronkelijk had Blub een vriendje, De Waarheid. De degelijkehid van Blub bleek echter superieur aan die van De Waarheid, want laatstgenoemde vis is al geruime tijd aan het hemelen terwijl Blub tot april 2017 nog altijd vrolijk rondzwom. Blub heeft zich door de jaren heen tegenover menig bestuurder ontplooid als trouwe steun en toeverlaat, iets wat uitermate gewaardeerd wordt als er tot diep in de nacht aan ALV-stukken gewerkt moet worden. Tevens was Blub door het bestuur of commissies in te zetten als beslisvis.

Om te voorkomen dat Blub verhongerde of obees werd hangt aan de zijkant van zijn aquarium een aftekenlijst waarop je je naam kan zetten als je Blub hebt gevoerd, het is de bedoeling dat Blub één keer per dag gevoerd wordt.

Blub is op 4 mei 2017 overleden.