Evenementen

/ /

Filter op evenementtype:

Filter op evenementtype:

7 Dec

Klusavond

Klusevenement by Joran Groothengel 3 mensen zijn ingeschreven

De bootjes staan binnen, de loods is weer warm en de FF staat weer rechtop! Hoog tijd om de laatste spullen uit de boten te halen en op te bergen in het magazijn, om vervolgens te beginnen aan het klusseizoen!

Een beetje info over klussen in rampjaar 2020:

Er mogen volgens de huidige regels die gelden op het watersportcomplex 4 mensen in de hoofdruimte van de loods en 4 mensen in de werkplaats klussen. Er moet op het watersportcomplex in en de loods een mondkapje gedragen worden, tenzij je stilzit bij een werkplek. Ook moet 1.5m meter afstand gehouden worden.

Inschrijven op SAIL is verplicht.

Schrijf je nu in!
9 Dec

THE EJC PUBQUIZ

Borrels by Eerstejaarscommissie 16 mensen zijn ingeschreven

Heeyyy, ben je klaar met die verveling elke woensdag avond? Dit is je kans om daar verandering in the brengen. 9 December om 20u is het tijd voor de EJC pubquiz🥳Inschrijven op Sail is verplicht!! Wij zullen namelijk de teams maken🤭 Je leert dus nieuwe mensen kennen en hebt enorm veel plezier😱 Hopelijk tot dan🧸

Schrijf je nu in!
10 Dec

WORKOUT

Overig evenement by Instructiecommissie

Jazeker, deze week zijn wij weer aan de beurt voor de training!

zin om gesloopt te worden? Mooi! Wij ook!

Schrijf je nu in!
17 Dec

WORKOUT

Overig evenement by Instructiecommissie

Ben je verveeld thuis, en wens je dat er iets te doen is? Nu is het er. Kom erbij en sloop jezelf om die kalorietjes eraf te te trainen die je hebt verzameld terwijl je zat te netflixen. Let op de dag en kom alle stress eruit gooien voor de kerstvakantie!

Schrijf je nu in!