Acquisitie-commissie

Martijn de Bijl (Lid)
Jur van Geel (Lid)
Chris Belder (Lid)

De Acquisitie-commissie is de "zakelijke" commissie van D.Z. Euros. De vereniging heeft namelijk veel te bieden aan reclame mogelijkheden voor het bedrijfsleven. Veel bedrijven zoeken talentvolle studenten welke later door kunnen groeien bij dit bedrijf, of zoeken naar goede publiciteit onder de studenten en alle zeilers van Nederland. D.Z. Euros kan u hierin een handreiking bieden. Wilt u publiciteit onder de zeilers van Nederland? Uw logo kan bij ons op de Spinaker van 1 van onze boten, waaronder het wedstrijdschip "Jaffa". Ook publiciteit onder studenten kan door middel van uw logo op bijvoorbeeld de introductie shirts die gedragen worden tijdens de introductieweek (Kick-In) van de Universiteit Twente.