Autumn Intro Weekends | Go Sailing with Us

Door: Harmen Rockler

Join D.Z. Euros — the University of Twente’s student sailing association — at one of our autumn introduction weekends.

______________________________________________________________________________________

Lees verder ... »

Najaarsintroweekenden | Ga met ons mee zeilen

Door: Harmen Rockler

Kom een keertje kijken bij DZ Euros — de zeilvereniging van de Universiteit Twente — op een van onze najaarsintroweekenden.

______________________________________________________________________________________

Lees verder ... »

Maak kennis met het nieuwe bestuur

Door: Harmen Rockler

Board Photo

Lees verder ... »

Meet the new board

Door: Harmen Rockler

Board Photo

Lees verder ... »

Damesborrel

Door: Wouter

Gisteren was er weer een damesborrel. Dit betrof een zeer specifieke soort borrel want er was wat te verdienen. Onze zeer gewaardeerde pedel Rosa was namelijk door de dames der D.Z. Euros in veiligheid gebracht! Wij konden het niet over ons hart krijgen dat Rosa voor altijd van ons ontnomen zou zijn en dus is er in overleg met de respectievelijke dames van onze vereniging overeengekomen dat wij Rosa terug konden verdienen. Het bestuur zou een borrel speciaal voor de dames organiseren en ook zorgdragen voor een overheerlijke maaltijd.

Lees verder ... »

In memoriam: Paul Klaarwater

Paul Klaarwater

Ons erelid Paul Klaarwater is woensdag 27 november op 65-jarige leeftijd overleden. Hij was sinds 2003 erelid van de vereniging, en is altijd zeer betrokken geweest bij de vereniging. Hij was Ebenhaëzerschipper, zeezeilschipper en oud-voorzitter, en tevens is Paul verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de Waterratten.

Paul is een tijdje geleden teruggekomen uit Portugal, waar hij woonde, en is in Nederland meerdere keren opgenomen geweest in het ziekenhuis. Afgelopen woensdag is hij in bijzijn van familie en vrienden overleden.

Voor informatie met betrekking tot  afscheid nemen van Paul Klaarwater kun je terecht bij het bestuur. Je kunt ook in het condoleanceregister schrijven.

Najaarsactiviteiten

Door: Jasper Versteegh

Flyer

Natuurlijk ben je als eerstejaars hierbij. Opgeven voor het eten? Dat kan via het agendasysteem SAIL! Kun je niet aanwezig zijn? Mail het bestuur.

Loodsfeest

Door: Diederik Keij


Graag willen wij u allen uitnodigen voor het loodsfeest van aanstaande maandag.
Het thema is "Fris en Fruitig" en dit prachtige feest zal aanvangen vanaf 21.00 uur.

Hopende u in grote getalen te mogen ontmoeten,

Groet,

De Eerstejaarscommissie

Symposium met Gerrit Hiemstra en Koen van Esch

Door: Friso Bergsma


Weerman Gerrit Hiemstra en oceaanzeiler Koen van Esch komen 20 november naar de Universiteit Twente voor het Symposium ‘Weer en Water’. Dit symposium gaat over de theorie en de praktijk van weersystemen op zee en hoe daarmee omgegaan kan worden. De lezing wordt georganiseerd door Studium Generale en studentenzeilvereniging Euros.

Lees verder ... »
Inhoud syndiceren