Nieuwe Leden

Hoe kan ik Euros beter leren kennen?!

Ieder najaar organiseert Euros een introductieprogramma, waarmee je kennis kunt maken met de vereniging en het zeilen. Belangrijk onderdeel van dit programma is een introductieweekend waar we met een groot deel van onze vloot en zoveel mogelijk (toekomstige) leden een weekend gaan varen in Friesland. Hierbij is Akkrum de thuishaven. De kosten voor het complete najaarsprogramma zijn €60,-. Hiervan wordt de uitgifte en huur van de boten, het eten, de ligplaats en organisatiekosten betaald. Verder betaal je hiermee voor het eten tijdens de kennismakingsborrel en de barbecue. Voor je eigen genuttigde drankjes moet je dan nog betalen, maar al met al is zo’n weekend zeilen, een borrel en een barbecue dus goedkoop!

Het najaarsintroductieweekend van 2019 zal plaatsvinden op 7-8 september en 14-15 september. Op vrijdagavond vertrekken we met de trein naar Akkrum en op zondagavond ben je weer terug in Enschede. De woensdag voorafgaand aan het introductieweeken, op 4 september, organiseren we een gezellige kennismakingsborrel en na het introductieweekend, op 18 september, is er een lekkere barbecue. 


Meteen lid worden?

Wanneer je je meteen wilt inschrijven bij Euros, kun je het inschrijfformulier invullen. Deze kun je vervolgens inleveren bij de secretaris. Dit kan persoonlijk, via het postvakje in het sportcentrum, per post naar Auke Vleerstraat 99, 7547 AN Enschede of per mail (ingescand) naar secretaris@euros.nl

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met het vocie@euros.nl.