Wie we zijn

D.Z. Euros is de studentenvereniging van Enschede. Wij zijn de oudste vereniging aan de Universiteit Twente sinds de oprichting van de universiteit. Door de jaren heen zijn we gegroeid als een vereniging, met een uitgebreide, gevarieerde vloot waarmee onze leden kunnen zeilen. Bij Euros kunt u genieten van verschillende zeilstijlen, waaronder: zeezeilen en racen op onze 9m "Jaffa", cruisen op de Waddenzee en Friesland op onze twee kleine kajuitkruisers, actief zeilen op onze Laser 2's of cruisen op ons thuisschip, de 25 meter lange Ebenhaëzer.

Bijna elke woensdag is er een borrel in de Sevende Camer, onze bar aan het Universitair Watersportcomplex. In de winter onderhouden we onze vloot op maandag in onze grote loods.


frontpage
ervaar euros

Introductie weekend

Ons introductieprogramma in het voorjaar geeft u de mogelijkheid om onze vereniging, onze leden en de zeilsport te leren kennen. We zullen een deel van onze vloot van boten samen met een aantal Valken. Tijdens dit weekend zal Sneek onze uitvalsbasis zijn, van waaruit we een mooie route zullen plannen.

De kosten voor het gehele introductieprogramma bedragen € 60,-. Deze vergoeding betaalt voor de boten, eten, uw accommodatie en andere organisatiekosten. Het eten op de introductie drank en barbecue zijn ook inbegrepen in deze vergoeding. Het enige wat niet inbegrepen is in deze vergoeding is voor drankjes aan de bar.Meteen lid worden?

Wanneer je je meteen wilt inschrijven bij Euros, kun je het inschrijfformulier invullen. Deze kun je vervolgens inleveren bij de secretaris. Dit kan persoonlijk, via het postvakje in het sportcentrum van de UT, per post naar Auke Vleerstraat 99, 7547 AN Enschede of per mail (ingescand) naar secretaris@euros.nl

Vragen?

We beantwoorden graag vragen over het weekend of algemene lidmaatschapsvragen. Neem contact met ons op via vocie@euros.nl.