Zeilschipper: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
 
Het ultieme doel van alle leden van het [[schipperscollege]].
 
Het ultieme doel van alle leden van het [[schipperscollege]].
Na [[(Dek)maat|maat]] en [[motorschipper]] wordt je, na een groot aantal vaardagen, zeilschipper van de [[Ebenhaëzer]]. Je wordt dan ook geacht goed te kunnen navigeren en de boot net als alle andere zeilschippers onder alle omstandigheden te beheersen. Schippers worden daarom geacht goed in te kunnen schatten wat ze wel en niet kunnen vanwege de enorme verantwoordelijkheden die ze moeten dragen.
+
Na [[(Dek)maat|maat]] en [[motorschipper]] wordt je, na een groot aantal vaardagen, zeilschipper van de [[Ebenhaëzer]]. Je wordt dan ook geacht goed te kunnen navigeren en de boot net als alle andere zeilschippers onder alle omstandigheden te beheersen. Schippers worden daarom geacht goed in te kunnen schatten wat ze wel en niet kunnen vanwege de grote verantwoordelijkheden die ze moeten dragen.
  
 
[[Categorie:Woordenboek]][[Categorie:Euros Woord]]
 
[[Categorie:Woordenboek]][[Categorie:Euros Woord]]

Versie van 14 dec 2006 22:15

Het ultieme doel van alle leden van het schipperscollege. Na maat en motorschipper wordt je, na een groot aantal vaardagen, zeilschipper van de Ebenhaëzer. Je wordt dan ook geacht goed te kunnen navigeren en de boot net als alle andere zeilschippers onder alle omstandigheden te beheersen. Schippers worden daarom geacht goed in te kunnen schatten wat ze wel en niet kunnen vanwege de grote verantwoordelijkheden die ze moeten dragen.