Zeezeilperiode: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
(+ link naar filmpje)
Regel 1: Regel 1:
Een periode in de zomer waarin er met een [[E22]] of met [[Jaffa]] op zee gezeild wordt. De periodes duren meestal 2 weken, waarna de bemanning in het buitenland wisselt. Er wordt geprobeerd om elk jaar met 2 boten 4 periodes te varen, maar dat lukt niet altijd. De [[zeezeilcommissie]] maakt de indeling van de periodes en zorgt er voor dat er altijd een goede [[zeezeilschipper]] en [[wachtleider]] meegaan. Voor overige bemanning geldt dat ervaring niet vereist is.
+
Een periode in de zomer waarin er met een [[E22]] of met [[Jaffa]] op zee gezeild wordt. De periodes duren meestal 2 weken, waarna de bemanning in het buitenland wisselt. Er wordt geprobeerd om elk jaar met 2 boten 4 periodes te varen, maar dat lukt niet altijd. De [[zeezeilcommissie]] maakt de indeling van de periodes en zorgt er voor dat er altijd een goede [[zeezeilschipper]] en [[wachtleider]] meegaan. Voor overige bemanning geldt dat zeilervaring niet nodig is, gezelligheid wel!
 +
 
 +
Voor een snelle indruk van een zeezeilperiode kun je dit filmpje eens bekijken: http://eurosweb.student.utwente.nl/fotos/DDZZP206/zeezeilen.wmv
  
 
[[Categorie:Evenement]]
 
[[Categorie:Evenement]]

Versie van 29 apr 2007 14:30

Een periode in de zomer waarin er met een E22 of met Jaffa op zee gezeild wordt. De periodes duren meestal 2 weken, waarna de bemanning in het buitenland wisselt. Er wordt geprobeerd om elk jaar met 2 boten 4 periodes te varen, maar dat lukt niet altijd. De zeezeilcommissie maakt de indeling van de periodes en zorgt er voor dat er altijd een goede zeezeilschipper en wachtleider meegaan. Voor overige bemanning geldt dat zeilervaring niet nodig is, gezelligheid wel!

Voor een snelle indruk van een zeezeilperiode kun je dit filmpje eens bekijken: http://eurosweb.student.utwente.nl/fotos/DDZZP206/zeezeilen.wmv