Workum: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
 
(5 tussenliggende versies door 4 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Plaats in Friesland en de ligplaats van de [[Ebenhaëzer]] en [[Teerling]]. De [[Intro|Intro's]] en het [[EJE]] beginnen hier soms.
+
Plaats in [[Friesland]] aan het [[IJsselmeer]] en de ligplaats van de [[Ebenhaëzer]] en [[Teerling]]. De [[Intro|Intro's]] en het [[EJE]] beginnen hier soms. De Ebenhaëzer ligt waar op het kaartje ''Kommetje'' staat, Teerling heeft enkele jaren in de Workumer Jachthaven gelegen. Workum heeft een treinstation, vlakbij de Jachthaven. Vanaf de jachthaven is ook het vaargebied rond [[Heeg]] goed te bereiken.
  
[[Categorie:Plaats]]
+
Het vuurtorentje van Workum, op de knik in [[het Zool]] is de woonplaats van [[Reid]]. Het licht van de vuurtoren is gedoofd.
 +
 
 +
[[Afbeelding:Workum.jpg]]
 +
 
 +
----
 +
 
 +
[http://www.windguru.cz/int/index.php?go=1&lang=eng&vs=1&sc=49425&wj=bft&tj=c&odh=0&doh=24&fhours=180 Wind- en weersverwachting voor Workum]
 +
 
 +
[[Categorie:Haven]][[Categorie:Plaats]]

Huidige versie van 24 jan 2014 om 20:28

Plaats in Friesland aan het IJsselmeer en de ligplaats van de Ebenhaëzer en Teerling. De Intro's en het EJE beginnen hier soms. De Ebenhaëzer ligt waar op het kaartje Kommetje staat, Teerling heeft enkele jaren in de Workumer Jachthaven gelegen. Workum heeft een treinstation, vlakbij de Jachthaven. Vanaf de jachthaven is ook het vaargebied rond Heeg goed te bereiken.

Het vuurtorentje van Workum, op de knik in het Zool is de woonplaats van Reid. Het licht van de vuurtoren is gedoofd.

Workum.jpg


Wind- en weersverwachting voor Workum