Wijzen: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k (typfout)
 
Regel 1: Regel 1:
Onderdeel van het [[Zuip En Ad Spel]] en optioneel onderdeel van het[[Kingsen]], waarbij het het meest democratische spel is. Iedereen wijst iemand aan, waarbij degene die het vaakst aangewezen wordt een [[adje]] moet nemen. Natuurlijk wordt hierbij wel rekening gehouden met de regel dat je niet mag wijzen, zoniet dan worden er straf-adjes uitgedeeld.
+
Onderdeel van het [[Zuip En Ad Spel]] en optioneel onderdeel van het [[Kingsen]], waarbij het het meest democratische spel is. Iedereen wijst iemand aan, waarbij degene die het vaakst aangewezen wordt een [[adje]] moet nemen. Natuurlijk wordt hierbij wel rekening gehouden met de regel dat je niet mag wijzen, zoniet dan worden er straf-adjes uitgedeeld.
  
 
[[Categorie:Drankspellen]]
 
[[Categorie:Drankspellen]]

Huidige versie van 25 mei 2009 om 18:37

Onderdeel van het Zuip En Ad Spel en optioneel onderdeel van het Kingsen, waarbij het het meest democratische spel is. Iedereen wijst iemand aan, waarbij degene die het vaakst aangewezen wordt een adje moet nemen. Natuurlijk wordt hierbij wel rekening gehouden met de regel dat je niet mag wijzen, zoniet dan worden er straf-adjes uitgedeeld.