Wat nou Wad?: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k (Wat nou Wad moved to Wat nou Wad?: Dit is de enige correcte naam van het evenement zoals bedacht door Rene G. de Vries...)
 
(2 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Wadden evenement met de Ebenhaëzer en kajuit boten van de vereniging en (oud)leden. Een echte oude lullen evenement met verhalen uit de oude doos. Oorspronkelijk bedacht als instructie-evenement.
+
Vierdaags Wadden evenement met de [[Ebenhaëzer]] en [[kajuitboten]] van de vereniging en (oud)leden. Een echte oude lullen evenement met verhalen uit de oude doos. Oorspronkelijk bedacht als instructie-evenement. Het evenement is berucht om het kwijtraken van boten: bijna elk jaar komt er wel een keer een boot niet in de geplande haven terecht. De uitspraak '[[Eigen slaapzak eerst]]' is hier dan ook veel gehoord.
  
[[Categorie:Woordenboek]][[Categorie:Evenement]]
+
[[Categorie:Evenement]]

Huidige versie van 12 feb 2008 om 16:15

Vierdaags Wadden evenement met de Ebenhaëzer en kajuitboten van de vereniging en (oud)leden. Een echte oude lullen evenement met verhalen uit de oude doos. Oorspronkelijk bedacht als instructie-evenement. Het evenement is berucht om het kwijtraken van boten: bijna elk jaar komt er wel een keer een boot niet in de geplande haven terecht. De uitspraak 'Eigen slaapzak eerst' is hier dan ook veel gehoord.