Wat nou Wad?: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Regel 1: Regel 1:
Wadden evenement met de Ebenhaëzer en kajuit boten van de vereniging en (oud)leden. Een echte oude lullen evenement met verhalen uit de oude doos. Oorspronkelijk bedacht als instructie-evenement.
+
Vierdaags Wadden evenement met de [[Ebenhaëzer]] en [[kajuitboten]] van de vereniging en (oud)leden. Een echte oude lullen evenement met verhalen uit de oude doos. Oorspronkelijk bedacht als instructie-evenement. Het evenement is berucht om het kwijtraken van boten: bijna elk jaar komt er wel een keer een boot niet in de geplande haven terecht. De uitspraak '[[Eigen slaapzak eerst]]' is hier dan ook veel gehoord.
  
 
[[Categorie:Evenement]]
 
[[Categorie:Evenement]]

Versie van 16 dec 2006 20:26

Vierdaags Wadden evenement met de Ebenhaëzer en kajuitboten van de vereniging en (oud)leden. Een echte oude lullen evenement met verhalen uit de oude doos. Oorspronkelijk bedacht als instructie-evenement. Het evenement is berucht om het kwijtraken van boten: bijna elk jaar komt er wel een keer een boot niet in de geplande haven terecht. De uitspraak 'Eigen slaapzak eerst' is hier dan ook veel gehoord.