Vlootgroep: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een Vlootgroep is een groep eerstejaars (+/- 6 personen) die door 2 of 3 vlootgroepouders geintroduceerd worden binnen de vereniging. Dit wordt gedaan door ongeveer 1x...')
 
Regel 1: Regel 1:
Een Vlootgroep is een groep eerstejaars (+/- 6 personen) die door 2 of 3 vlootgroepouders geintroduceerd worden binnen de vereniging. Dit wordt gedaan door ongeveer 1x in de 2 weken samen iets te ondernemen zoals activiteiten of daghappen.  
+
Een '''Vlootgroep''' is een groep eerstejaars van ongeveer 6 personen die door 2 of 3 vlootgroepouders geïntroduceerd worden binnen de vereniging. Hiervoor wordt ongeveer één keer in de twee weken samen iets ondernomen, activiteiten zoals daghappen.  
 
 
  
  
 
== Geschiedenis ==
 
== Geschiedenis ==
Het vlootgroepensysteem werd succesvol toegepast bij de zustervereniging ([[Loefbijter]]), waardoor het systeem voor het eerst in het jaar 2008/2009 uitgeprobeerd werd binnen Euros. Bij het invoeren van dit systeem zijn 3 vlootgroepen opgericht.  
+
Het vlootgroepensysteem werd succesvol toegepast bij de zustervereniging [[Loefbijter]] en is voor het eerst in het jaar 2008/2009 uitgeprobeerd binnen Euros. Bij het invoeren van dit systeem zijn 3 vlootgroepen opgericht.
  
 
== Onderzeil ==
 
== Onderzeil ==

Versie van 14 jul 2009 15:55

Een Vlootgroep is een groep eerstejaars van ongeveer 6 personen die door 2 of 3 vlootgroepouders geïntroduceerd worden binnen de vereniging. Hiervoor wordt ongeveer één keer in de twee weken samen iets ondernomen, activiteiten zoals daghappen.


Geschiedenis

Het vlootgroepensysteem werd succesvol toegepast bij de zustervereniging Loefbijter en is voor het eerst in het jaar 2008/2009 uitgeprobeerd binnen Euros. Bij het invoeren van dit systeem zijn 3 vlootgroepen opgericht.

Onderzeil

Storm

Piraten van de Zee