Twentekanaal: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
Het '''Twentekanaal''' is het kanaal tussen [[Enschede]] en de [[IJssel]] bij [[Eefde]] waaraan ons [[Watersportcomplex]] ligt. Daarnaast is er ook nog de noordtak van het Twentekanaal die vanaf Goor-Delden naar [[Almelo]] loopt. [http://www.wikipedia.nl Wikipedia] heeft een erg goede site met veel meer informatie over het twentekanaal en is [http://nl.wikipedia.org/wiki/Twentekanaal hier] te vinden. <br>
+
Het '''Twentekanaal''' is het kanaal tussen [[Enschede]] en de [[IJssel]] bij [[Eefde]] waaraan ons [[Watersportcomplex]] ligt. Daarnaast is er ook nog de noordtak van het Twentekanaal die vanaf Goor-Delden naar [[Almelo]] loopt. [http://www.wikipedia.nl Wikipedia] heeft een erg goede site met veel meer informatie over het Twentekanaal en is [http://nl.wikipedia.org/wiki/Twentekanaal hier] te vinden. <br>
 
Ook [http://www.rijkswaterstaat.nl Rijkswaterstaat] heeft een website over het Twentekanaal, waarop ook informatie over onderhoud is te vinden.
 
Ook [http://www.rijkswaterstaat.nl Rijkswaterstaat] heeft een website over het Twentekanaal, waarop ook informatie over onderhoud is te vinden.
  

Versie van 20 jan 2007 01:12

Het Twentekanaal is het kanaal tussen Enschede en de IJssel bij Eefde waaraan ons Watersportcomplex ligt. Daarnaast is er ook nog de noordtak van het Twentekanaal die vanaf Goor-Delden naar Almelo loopt. Wikipedia heeft een erg goede site met veel meer informatie over het Twentekanaal en is hier te vinden.
Ook Rijkswaterstaat heeft een website over het Twentekanaal, waarop ook informatie over onderhoud is te vinden.

Externe Links