Tox-bar: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
Kroeg op [[Schiermonnikoog]].  
+
De '''Tox-bar''' is een kroeg op [[Schiermonnikoog]].  
De plaatjesdraaier kan niet waarderen als je op de bankjes gaat staan dansen of glezen per ongeluk kapot laat vallen. Ze hebben ook een snackmuur!. Om 2 uur sluit het discogedeelte en kan er uitgebreid foute euros liederen gezongen worden in het café gedeelte. Na afloop dient er traditiegetrouw tijdens het teruglopen naar de haven van de dijk af te worden gerold. Ook wel bekend als [[Dijkje rollen]].   
+
De plaatjesdraaier kan niet waarderen als je op de bankjes gaat staan dansen of glazen per ongeluk kapot laat vallen. Ze hebben ook een snackmuur! Om 2 uur sluit het discogedeelte en kan er uitgebreid foute euros liederen gezongen worden in het café gedeelte. Na afloop dient er traditiegetrouw tijdens het teruglopen naar de haven van de dijk af te worden gerold. Ook wel bekend als [[Dijkje rollen]].   
 
 
  
 
== Externe Links ==
 
== Externe Links ==

Versie van 15 aug 2008 17:56

De Tox-bar is een kroeg op Schiermonnikoog. De plaatjesdraaier kan niet waarderen als je op de bankjes gaat staan dansen of glazen per ongeluk kapot laat vallen. Ze hebben ook een snackmuur! Om 2 uur sluit het discogedeelte en kan er uitgebreid foute euros liederen gezongen worden in het café gedeelte. Na afloop dient er traditiegetrouw tijdens het teruglopen naar de haven van de dijk af te worden gerold. Ook wel bekend als Dijkje rollen.

Externe Links

Website: http://www.toxbar.nl/