Stem: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Regel 1: Regel 1:
Als twee waardigen jou een waardigheidstem geven mag je jezelf ook [[waardig]] verklaren. Daarna mag je ook zelf stemmen uitdelen. Dit is een recht waarmee je voorzichtig moet omgaan. Het wordt dan ook aan geraden om nog geen stemmen uit te delen als je zelf net waardig bent.
+
Als twee waardigen jou een waardigheidstem geven mag je jezelf ook [[waardig]] verklaren. Daarna mag je ook zelf stemmen uitdelen. Dit is een recht waarmee je voorzichtig moet omgaan. Het wordt dan ook door sommige waardigen afgeraden om geen stemmen uit te delen als je zelf net waardig bent. Meestal wordt dan een termijn van "1 jaar waardig" gebruikt. Niet iedereen is het met dit advies eens.
  
 
[[Categorie:Euros Woord]]
 
[[Categorie:Euros Woord]]

Versie van 30 dec 2006 01:54

Als twee waardigen jou een waardigheidstem geven mag je jezelf ook waardig verklaren. Daarna mag je ook zelf stemmen uitdelen. Dit is een recht waarmee je voorzichtig moet omgaan. Het wordt dan ook door sommige waardigen afgeraden om geen stemmen uit te delen als je zelf net waardig bent. Meestal wordt dan een termijn van "1 jaar waardig" gebruikt. Niet iedereen is het met dit advies eens.