Shoarma-ontbijt: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k (Shoarma ontbijt hernoemd naar Shoarma-ontbijt: Spatiefout)
k
 
Regel 1: Regel 1:
Het Shoarma ontbijt is door vele verafschuwt tot dat deze een keer is verorberd. De ontbijt versie is vrijwel gelijk aan een versie die men bij een avondmaal zou eten. Dit ontbijt bestaat uit een pitabroodje, Shoarma, zelfgemaakte knoflooksaus en eventuele garneringen. Mogelijke garneringen kunnen zijn sla, tomaat, komkommer, enz. Tip maak de knoflooksaus de avond van te voren zodat deze goed op smaakt is.
+
Het '''shoarma-ontbijt''' is een ontbijt dat door velen wordt verafschuwd tot dat ze het een keer hebben verorberd. Dit ontbijt versie is vrijwel gelijk aan een versie die men bij een avondmaal zou eten. Het shoarma-ontbijt bestaat uit een pitabroodje, shoarma, zelfgemaakte knoflooksaus en eventuele garneringen. Mogelijke garneringen kunnen zijn: sla, tomaat, komkommer, enz. Tip: maak de knoflooksaus de avond van te voren zodat deze de volgende ochtend goed op smaakt is.
 +
 
 +
[[categorie:Eten en drinken]]

Huidige versie van 11 okt 2016 om 16:06

Het shoarma-ontbijt is een ontbijt dat door velen wordt verafschuwd tot dat ze het een keer hebben verorberd. Dit ontbijt versie is vrijwel gelijk aan een versie die men bij een avondmaal zou eten. Het shoarma-ontbijt bestaat uit een pitabroodje, shoarma, zelfgemaakte knoflooksaus en eventuele garneringen. Mogelijke garneringen kunnen zijn: sla, tomaat, komkommer, enz. Tip: maak de knoflooksaus de avond van te voren zodat deze de volgende ochtend goed op smaakt is.