Secretaris: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Regel 1: Regel 1:
De typemiep van de vereniging. Zorgt voor de notulen tijdens ALV's.
+
De '''secretaris''' is een van de vaste [[bestuur|bestuursfuncties]] van de vereniging. De minimale taken van een secretaris zijn geregeld in het [[Huishoudelijk Reglement]] en zijn onder andere het bijhouden van de notulen van [[ALV]]'s, de ledenadministratie, de coördinatie van de [[uitgifte]] gedurende het [[vaarseizoen]], het bijhouden van het archief en nog enkele zaken.
Hiernaast zorgt de secretaris voor het opstellen van de [[vaarkalender]] en regelt zij de uitgifte van de boten gedurende het jaar en draagt de secretaris zorg voor de ledenadministratie.
 
  
Het is bij Euros niet gebruikelijk dat de secretaris tijdens [[bestuursvergadering|BV's]] notuleert. Dit wordt normaal gesproken afgewisseld onder de verschillende bestuursleden. Dit omdat de secretaris al voldoende taken heeft.
+
== Notulen tijdens bestuursvergaderingen ==
 +
Het is bij Euros geen vast gebruik dat de secretaris de [[bestuursvergadering|BV's]] notuleert. Meestal spreken besturen af dat dit wordt afgewisseld onder de verschillende bestuursleden. Dit omdat de secretaris al voldoende bestuurslast heeft, doorgaans meer dan secretarissen van andere studentenverenigingen.
  
 
[[Categorie:Functie]]
 
[[Categorie:Functie]]

Versie van 16 mrt 2009 15:15

De secretaris is een van de vaste bestuursfuncties van de vereniging. De minimale taken van een secretaris zijn geregeld in het Huishoudelijk Reglement en zijn onder andere het bijhouden van de notulen van ALV's, de ledenadministratie, de coördinatie van de uitgifte gedurende het vaarseizoen, het bijhouden van het archief en nog enkele zaken.

Notulen tijdens bestuursvergaderingen

Het is bij Euros geen vast gebruik dat de secretaris de BV's notuleert. Meestal spreken besturen af dat dit wordt afgewisseld onder de verschillende bestuursleden. Dit omdat de secretaris al voldoende bestuurslast heeft, doorgaans meer dan secretarissen van andere studentenverenigingen.