Schoonmaakboot: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
Regel 1: Regel 1:
De [[bemanning]] van de '''schoonmaakboot''' dient tijdens [[Euros]] [[evenement|evenementen]] te zorgen voor de schoongemaak. Het betreft hier dan niet de eigen boot maar de [[Ebenhaëzer]]. De grote schoonmaak wordt door iedereen gedaan aan het eind van het evenement, maar de '''schoonmaakboot''' maakt de toiletten schoon veegt en ruimt het dek en bar even op aan het eind van de dag.
+
De [[bemanning]] van de '''schoonmaakboot''' dient tijdens [[Euros]] [[evenement|evenementen]] te zorgen voor de schoonmaak. Het betreft hier dan niet de eigen boot maar de [[Ebenhaëzer]]. De grote schoonmaak wordt door iedereen gedaan aan het eind van het evenement, maar de '''schoonmaakboot''' maakt de toiletten schoon veegt en ruimt het dek en bar even op aan het eind van de dag.
  
Andere mogelijke taken tijdens een [[evenement]] zijn: [[wekploeg]], [[schoonmaakboot]] of [[laserboot]].
+
Andere mogelijke taken tijdens een [[evenement]] zijn: [[wekploeg]], [[kookboot]], [[afwasboot]] of [[laserboot]].
  
 
[[Categorie:Euros Woord]]
 
[[Categorie:Euros Woord]]

Versie van 24 sep 2007 17:07

De bemanning van de schoonmaakboot dient tijdens Euros evenementen te zorgen voor de schoonmaak. Het betreft hier dan niet de eigen boot maar de Ebenhaëzer. De grote schoonmaak wordt door iedereen gedaan aan het eind van het evenement, maar de schoonmaakboot maakt de toiletten schoon veegt en ruimt het dek en bar even op aan het eind van de dag.

Andere mogelijke taken tijdens een evenement zijn: wekploeg, kookboot, afwasboot of laserboot.