Schadegeld: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k
Regel 1: Regel 1:
'''Schadegeld''' en [[Evenementen toeslag]] zijn beide ingevoerd om een begroting sluitend te krijgen. '''Schadegeld''' bedroeg fl. 0.60 per vaardag per persoon. Dit geld moest alleen betaald worden op grote evenementen. De bedoeling was dat van dit geld schades betaald moesten worden, omdat op evenementen niet altijd duidelijk is wie er verantwoordelijk was voor de schade. Gelukkig is '''schadegeld''' afgeschaft in 2002.
+
'''Schadegeld''' en [[Evenementen toeslag]] zijn beide ingevoerd om een begroting sluitend te krijgen. '''Schadegeld''' bedroeg fl. 0.60 per vaardag per persoon. Dit geld moest alleen betaald worden op grote evenementen. De bedoeling was dat van dit geld schades betaald moesten worden, omdat op evenementen niet altijd duidelijk is wie er verantwoordelijk was voor de schade. Schadegeld is afgeschafd in 2002.
  
 
[[categorie:Euros Woord]]
 
[[categorie:Euros Woord]]

Versie van 30 dec 2006 02:26

Schadegeld en Evenementen toeslag zijn beide ingevoerd om een begroting sluitend te krijgen. Schadegeld bedroeg fl. 0.60 per vaardag per persoon. Dit geld moest alleen betaald worden op grote evenementen. De bedoeling was dat van dit geld schades betaald moesten worden, omdat op evenementen niet altijd duidelijk is wie er verantwoordelijk was voor de schade. Schadegeld is afgeschafd in 2002.