Roestvaststalen sluitringen: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Roestvrij stalen sluitringen zijn van die welbekende ringetje die onder een moertje worden geplaatst zodat de kracht beter wordt verdeeld over het polyester. Per stuk ...')
 
k
Regel 1: Regel 1:
Roestvrij stalen sluitringen zijn van die welbekende ringetje die onder een moertje worden geplaatst zodat de kracht beter wordt verdeeld over het polyester. Per stuk kosten ze vrijwel niets, maar omdat een boot er vol mee zit gaat het om best veel geld. In praktijk wordt deze term gebruikt in de boekhouding van nieuwbouw projecten als een soort van sluitpost. Met andere woorden roestvrijstalen sluitringen zijn alle kleine dingetjes die samen toch een vermogen kostten.
+
'''Roestvrij stalen sluitringen''' zijn van die welbekende ringen die onder een moer worden geplaatst zodat de kracht beter wordt verdeeld over het oppervlak, bijvoorbeeld het [[polyester]] van een [[dek]]. Per stuk kosten [[RVS|roestvrij stalen]] sluitringen vrijwel niets, maar omdat een boot er vol mee zit gaat het om best veel geld. In praktijk wordt deze term gebruikt in de [[boekhouding]] van nieuwbouwprojecten als een soort van [[sluitpost]]. Met andere woorden, roestvrijstalen sluitringen zijn alle kleine dingetjes die samen toch een vermogen kosten.
  
 
[[categorie:Euros Woord]]
 
[[categorie:Euros Woord]]
 
[[Categorie:Boekhouding]]
 
[[Categorie:Boekhouding]]

Versie van 25 okt 2009 17:48

Roestvrij stalen sluitringen zijn van die welbekende ringen die onder een moer worden geplaatst zodat de kracht beter wordt verdeeld over het oppervlak, bijvoorbeeld het polyester van een dek. Per stuk kosten roestvrij stalen sluitringen vrijwel niets, maar omdat een boot er vol mee zit gaat het om best veel geld. In praktijk wordt deze term gebruikt in de boekhouding van nieuwbouwprojecten als een soort van sluitpost. Met andere woorden, roestvrijstalen sluitringen zijn alle kleine dingetjes die samen toch een vermogen kosten.