Roestvaststalen sluitringen: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k (Roestvrij stalen sluitringen hernoemd naar Roestvaststalen sluitringen: Pisbakkenstaal kan ook roestvrij zijn + spatiefout)
Regel 1: Regel 1:
'''Roestvrij stalen sluitringen''' zijn van die welbekende ringen die onder een moer worden geplaatst zodat de kracht beter wordt verdeeld over het oppervlak, bijvoorbeeld het [[polyester]] van een [[dek]]. Per stuk kosten [[RVS|roestvrij stalen]] sluitringen vrijwel niets, maar omdat een boot er vol mee zit gaat het om best veel geld. In praktijk wordt deze term gebruikt in de [[boekhouding]] van nieuwbouwprojecten als een soort van [[sluitpost]]. Met andere woorden, roestvrijstalen sluitringen zijn alle kleine dingetjes die samen toch een vermogen kosten.
+
'''Roestvaststalen sluitringen''' zijn van die welbekende ringen die onder een moer worden geplaatst zodat de kracht beter wordt verdeeld over het oppervlak, bijvoorbeeld het [[polyester]] van een [[dek]]. Per stuk kosten [[RVS|roestvaststalen]] sluitringen vrijwel niets, maar omdat een boot er vol mee zit gaat het om best veel geld. In praktijk wordt deze term gebruikt in de [[boekhouding]] van nieuwbouwprojecten als een soort van [[sluitpost]]. Met andere woorden, roestvaststalen sluitringen zijn alle kleine dingetjes die samen toch een vermogen kosten.
  
 
[[categorie:Euros Woord]]
 
[[categorie:Euros Woord]]
 
[[Categorie:Boekhouding]]
 
[[Categorie:Boekhouding]]

Versie van 23 nov 2013 16:02

Roestvaststalen sluitringen zijn van die welbekende ringen die onder een moer worden geplaatst zodat de kracht beter wordt verdeeld over het oppervlak, bijvoorbeeld het polyester van een dek. Per stuk kosten roestvaststalen sluitringen vrijwel niets, maar omdat een boot er vol mee zit gaat het om best veel geld. In praktijk wordt deze term gebruikt in de boekhouding van nieuwbouwprojecten als een soort van sluitpost. Met andere woorden, roestvaststalen sluitringen zijn alle kleine dingetjes die samen toch een vermogen kosten.