Prosecco-ontbijt: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
Het Prosecco ontbijt heeft zoals de naam al doet suggereren Prosecco er in zitten. Dit helpt om de brakke mensen ofwel hun kater weg te zuipen dan wel deze een [[k'tje]] te laten legen. Het ontbijt bestaat uit 2 croissants met beleg (kan zowel zoet als hartig zijn of een combinatie), eventueel een gekookt eitje, Prosecco en jus d'orange waarbij de laatste twee gemixt kunnen worden tot Mimosa.
+
Het Prosecco ontbijt heeft zoals de naam al doet suggereren is een [[ontbijt]] waar Prosecco er in zitten. Dit helpt om de brakke mensen ofwel hun kater weg te zuipen dan wel deze een [[k'tje]] te laten legen. Het ontbijt bestaat uit 2 croissants met beleg (kan zowel zoet als hartig zijn of een combinatie), eventueel een gekookt eitje, Prosecco en jus d'orange waarbij de laatste twee gemixt kunnen worden tot Mimosa.
  
 
[[categorie:Eten en drinken]]
 
[[categorie:Eten en drinken]]

Versie van 10 okt 2016 17:57

Het Prosecco ontbijt heeft zoals de naam al doet suggereren is een ontbijt waar Prosecco er in zitten. Dit helpt om de brakke mensen ofwel hun kater weg te zuipen dan wel deze een k'tje te laten legen. Het ontbijt bestaat uit 2 croissants met beleg (kan zowel zoet als hartig zijn of een combinatie), eventueel een gekookt eitje, Prosecco en jus d'orange waarbij de laatste twee gemixt kunnen worden tot Mimosa.