Categorie:Kluswiki en Kanaalrat: verschil tussen pagina's

Uit EurosWiki
(Verschil tussen pagina's)
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
Welkom bij de Euros Kluswiki.
+
Een Kanaalrat is een stormdepressie die zich vormt boven de Atlantische Oceaan voor de zuidelijke ingang van het Kanaal, dan wel boven de Golf van Biskaje, door het Nauw van Calais langs de Noordzeekust noordoostwaarts trekt, veel neerslag en in de warmtesector erg warme lucht, met zich meeneemt, en een verradelijk onverwachte sterke storm in de Lage Landen en noordwestelijk Frankrijk doet opsteken. Berucht is de Kanaalrat die op Hemelvaartsdag 1983 een ooster- en later zuidwesterorkaan veroorzaakte; er vielen doden op de [[Noordzee]] en het [[IJsselmeer]].
  
De bedoeling van deze wiki is om een archief te creeren van de kluskennis binnen euros, en om een omgeving te creeren waarbinnen een klusp/bouwploeg gezamelijk vorderingen en kluslijsten bij kan houden. Specifieke klussen kunnen hierbij uitgewerkt worden en met plaatjes/foto's verduidelijkt worden.
+
(tekst gejat van de echte wikipedia)
  
==Kluskennis==
+
Het kunnen herkennen van een Kanaalrat hoort bij [[waardigheid]].
Hier kunnen artikelen komen met betrekking tot polyester/epoxy verwerken, verven, lakken, etc. Ook kunnen hier klushandleidingen voor de boten toegevoegd en bijgewerkt worden.
 
  
*[[Klushandleiding]] Oude handleiding met standaardonderhoud voor verschillende bootjes. Gaat nog uit van de oude loods, staan de E22's nog in en Jaffa niet.
+
[[Categorie:Woordenboek]]
*[[Gebruik van Epoxy]] Informatie over het aanmaken en verwerken van de epoxyharsen die we bij Euros gebruiken.
 
*[[Handleiding verven en lakken]], voor algemene informatie over de technieken die gebruikt worden bij verven en lakken.
 
*[[Veel gebruikte verven en lakken]], informatie over het aanmaken en verwerken van de standaard soorten verf en lak, zoals DD, Redox en Pantsercoat
 
*[[Gebruikte verven en lakken (per boot)]], informatie over welke boot waar welke soort en kleur verf heeft
 
 
 
==Kluslijsten==
 
Hier kunnen de huidige kluslijsten van de boten bijgehouden worden door de hele bouwploeg, zodat iedereen kan zien wie met welke klus bezig is, en hoe het daarmee staat. Ook kunnen oude kluslijsten bekeken worden om terugkerende problemen te spotten en te zien wat de standaardklussen zijn.
 
* [[Kluslijst Jaffa]]
 
* [[Kluslijst Laser 2]]
 
* [[Kluslijst Raaskal]]
 
* [[Kluslijst De Witte Draeck]]
 
 
 
==Inventarislijsten==
 
Hier kunnen de inventarislijsten van de boten bekeken en bijgewerkt worden.
 
Voeg niet alles wat toevallig bij de inventariscontrole aan boord ligt toe aan de inventarislijst, maar alleen als je vindt dat het altijd aan boord moet liggen.
 
 
 
*[[Inventarislijst Raaskal]]
 
*[[Inventarislijst Teerling]]
 
*[[Inventarislijst Lichtekooi]]
 
*[[Inventarislijst Jonkie]]
 
*[[Inventarislijst Jaffa]]
 
 
 
Om te printen is er ook een [[Media:Inventarislijsten.xls|Excel versie van de inventarislijsten]] beschikbaar.
 
 
 
[[categorie:Vereniging]]
 

Versie van 16 dec 2006 21:00

Een Kanaalrat is een stormdepressie die zich vormt boven de Atlantische Oceaan voor de zuidelijke ingang van het Kanaal, dan wel boven de Golf van Biskaje, door het Nauw van Calais langs de Noordzeekust noordoostwaarts trekt, veel neerslag en in de warmtesector erg warme lucht, met zich meeneemt, en een verradelijk onverwachte sterke storm in de Lage Landen en noordwestelijk Frankrijk doet opsteken. Berucht is de Kanaalrat die op Hemelvaartsdag 1983 een ooster- en later zuidwesterorkaan veroorzaakte; er vielen doden op de Noordzee en het IJsselmeer.

(tekst gejat van de echte wikipedia)

Het kunnen herkennen van een Kanaalrat hoort bij waardigheid.

Pagina’s in categorie "Kluswiki"

Deze categorie bevat de volgende 179 pagina’s, van in totaal 179.

K

R