Workum en V3 (de bouwploeg): verschil tussen pagina's

Uit EurosWiki
(Verschil tussen pagina's)
k
 
 
Regel 1: Regel 1:
Plaats in [[Friesland]] aan het [[IJsselmeer]] en de ligplaats van de [[Ebenhaëzer]] en [[Teerling]]. De [[Intro|Intro's]] en het [[EJE]] beginnen hier soms. De Ebenhaëzer ligt waar op het kaartje ''Kommetje'' staat, Teerling ligt in de Workumer Jachthaven. Workum heeft een treinstation, vlakbij de Jachthaven. Vanaf de jachthaven is ook het vaargebied rond [[Heeg]] goed te bereiken.
+
Vergelijk ook: [[V3 (de boot)]]
  
[[Afbeelding:Workum.jpg]]
+
V3 refereert naast de [[V3 (de boot)|werknaam van Raaskal]] tegelijkertijd naar de '''V3-bouwploeg'''. Op 27 april 2004 zijn 11 leden begonnen met de bouw van de tweede [[Waterrat]]. Deze 11 mensen noemden zich bouwploegleider en voorzagen zichzelf van de in die tijd vaak geziene V3 polo. De samenstelling van de bouwploeg is in de loop van de bouw veranderd.
 +
Op 11 mei 2005, iets meer dan een jaar later, kwam het project tot zijn voltooiing met de doop en de tewaterlating van [[Raaskal]].
  
----
 
  
[http://www.windguru.cz/int/index.php?go=1&lang=eng&vs=1&sc=49425&wj=bft&tj=c&odh=0&doh=24&fhours=180 Wind- en weersverwachting voor Workum]
+
Zie ook: [[V3 (de boot)]]
 
+
[[Categorie:Woordenboek]]
[[Categorie:Haven]][[Categorie:Plaats]]
 

Versie van 8 dec 2006 13:03

Vergelijk ook: V3 (de boot)

V3 refereert naast de werknaam van Raaskal tegelijkertijd naar de V3-bouwploeg. Op 27 april 2004 zijn 11 leden begonnen met de bouw van de tweede Waterrat. Deze 11 mensen noemden zich bouwploegleider en voorzagen zichzelf van de in die tijd vaak geziene V3 polo. De samenstelling van de bouwploeg is in de loop van de bouw veranderd. Op 11 mei 2005, iets meer dan een jaar later, kwam het project tot zijn voltooiing met de doop en de tewaterlating van Raaskal.


Zie ook: V3 (de boot)