Plofvest: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
Regel 1: Regel 1:
Een '''plofvest''' is een andere benaming voor een automatische reddingsvest. De gemiddelde verkoper van nautische spullen zal raar opkijken bij het gebruik van deze benaming. Jaffa heeft 275N vesten met Hammar, Secumas 3001S en UML patronen. De meeste [[Eurosvloot|Eurosboten]] hebben geen plofvesten, maar reddingsvesten met drijflichamen van schuim.
+
Een '''plofvest''' is een andere benaming voor een automatische reddingsvest. De gemiddelde verkoper van nautische spullen zal raar opkijken bij het gebruik van deze benaming. Jaffa heeft 275N vesten met Secumas 3001S en UML patronen. De meeste [[Eurosvloot|Eurosboten]] hebben geen plofvesten, maar reddingsvesten met drijflichamen van schuim.
  
 
== Zie ook: ==
 
== Zie ook: ==

Huidige versie van 23 dec 2021 om 15:52

Een plofvest is een andere benaming voor een automatische reddingsvest. De gemiddelde verkoper van nautische spullen zal raar opkijken bij het gebruik van deze benaming. Jaffa heeft 275N vesten met Secumas 3001S en UML patronen. De meeste Eurosboten hebben geen plofvesten, maar reddingsvesten met drijflichamen van schuim.

Zie ook: