Plofvest: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Regel 1: Regel 1:
Een '''plofvest''' is een andere benaming voor een automatische reddingsvest. De gemiddelde verkoper van nautische spullen zal raar opkijken bij het gebruik van deze benaming. Jaffa heeft een combinatie van 150N en 275N vesten met Hammar patronen. De meeste [[Eurosvloot|Eurosboten]] hebben geen plofvesten, maar reddingsvesten met drijflichamen van schuim.
+
Een '''plofvest''' is een andere benaming voor een automatische reddingsvest. De gemiddelde verkoper van nautische spullen zal raar opkijken bij het gebruik van deze benaming. Jaffa heeft 275N vesten met Hammar, Secumas 3001S en UML patronen. De meeste [[Eurosvloot|Eurosboten]] hebben geen plofvesten, maar reddingsvesten met drijflichamen van schuim.
  
 
== Zie ook: ==
 
== Zie ook: ==

Versie van 21 mrt 2017 23:48

Een plofvest is een andere benaming voor een automatische reddingsvest. De gemiddelde verkoper van nautische spullen zal raar opkijken bij het gebruik van deze benaming. Jaffa heeft 275N vesten met Hammar, Secumas 3001S en UML patronen. De meeste Eurosboten hebben geen plofvesten, maar reddingsvesten met drijflichamen van schuim.

Zie ook: