Oxaalzuur: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k
Regel 1: Regel 1:
Reinigers op basis van oxaalzuur zijn heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.
+
'''Oxaalzuur''' wordt gebruikt in schoonmaakproducten als reinigers. Oxaalzuur is heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Vooral op boten met witte rompen zoals [[Jaffa]] en [[Jonkie]] valt dit op. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Het wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.
  
[[categorie:Kluswiki]]
+
[[categorie:Kluswiki]][[categorie:jaffa]]

Versie van 26 nov 2010 13:31

Oxaalzuur wordt gebruikt in schoonmaakproducten als reinigers. Oxaalzuur is heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Vooral op boten met witte rompen zoals Jaffa en Jonkie valt dit op. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Het wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.