Overleg:Lijst met oud-besturen: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 20: Regel 20:
  
 
Daan, volgens mij moeten we er nu niet teveel meer over discussieren. We kunnen onze moeite beter stoppen in het maken van meer, mooiere en betere pagina's. Er zijn nu twee besturen overzichtspagina's die beiden gewoon naast elkaar kunnen blijven bestaan. Dus laat de lezer maar kiezen welke pagina hij wil zien.
 
Daan, volgens mij moeten we er nu niet teveel meer over discussieren. We kunnen onze moeite beter stoppen in het maken van meer, mooiere en betere pagina's. Er zijn nu twee besturen overzichtspagina's die beiden gewoon naast elkaar kunnen blijven bestaan. Dus laat de lezer maar kiezen welke pagina hij wil zien.
Overigens mag ik toch hopen dat je niet serieus denkt dat het doel van de pagina is te laten zien "dat we elk jaar een bestuur hadeden". Maar misschien heb ik je wat te hoog ingeschat, dus voor de duidelijkheid heb ik bovenaan nog wat extra uitleg gegeven. :P --[[Gebruiker:Harwin|Harwin]] 10 jan 2007 14:31 (CET)
+
Overigens mag ik toch hopen dat je niet serieus denkt dat het doel van de pagina is te laten zien "dat we elk jaar een bestuur hadden". Maar misschien heb ik je wat te hoog ingeschat, dus voor de duidelijkheid heb ik bovenaan nog wat extra uitleg gegeven. :P --[[Gebruiker:Harwin|Harwin]] 10 jan 2007 14:31 (CET)

Versie van 10 jan 2007 14:53

Er bestond ook een Bestuurswiki. Die gegevens moeten hier in overgenomen worden. Dat scheelt weer een boel typ werk. Ook moet er een bestuurs sjabloon komen. Bestuurs pagina van bestuur 2005-2006 ziet er erg goed uit. Willem 15 dec 2006 11:38 (CET)

Ik stel voor om in het kader van redundante informatie, op deze besturen overzichtspagina geen namen en functies te zetten. Die en verdere gegevens zou ik gewoon in de link van het bestuur zetten, a la bestuur 2005-2006 en hetzelfde als bij de bestuurswiki het geval is (was).--Harwin 15 dec 2006 13:18 (CET)

In afwachting van de reacties heb ik het alvast aangepast zoals het mij het overzichtelijkst lijkt. ;-) --Harwin 15 dec 2006 13:27 (CET)

Ik ben het er niet mee eens. Ik vind dat op deze pagina wel namen moeten komen te staan. Dat geeft een goed overzicht en informatie past prima op 1 pagina. Op de pagina's van de afzonderlijke besturen moet meer info komen over wat dat bestuur gedaan heeft enzo. Willem 15 dec 2006 13:29 (CET)

Niet zozeer om je te overtuigen, maar om mijn mening te verduidelijken: Als je op de "bestuur 2001-2002" pagina komt wil ik toch minimaal zien wie er dan in dat bestuur zaten en met welke functie. Dat lijkt me wel erg logisch. En om diezelfde informatie dan ook nog op de overzichtspagina te geven, daar wordt het niet overzichtelijker van. Daarnaast wordt de tabel enorm groot, al 43 regels voor elk bestuur en daarnaast nog verschillende functies die allemaal een eigen kolom horen te krijgen. Bij de bestuurswiki is al gebleken dat veel mensen, terecht, waarde hechten aan het verschil tussen een "wedstrijdcommissaris" en een "wedstrijd- en instructiecommissaris". Samen met Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Matco, PR-co, Wedco, Instruco en Wedco, Zeilco, Algemeen lid, Nico? zijn dat al zo'n 9/10 kolommen en wordt de tabel wel errug groot. --Harwin 15 dec 2006 13:38 (CET)

Ik ben het wel met Willem eens dat er hier wel namen moeten komen. Zo kan ik niet eenvoudig zien in welk jaar iemand in het bestuur zat. Je kan toch ook voor elk bestuur de namen onder elkaar zetten, ipv naast elkaar? En dan de functie er meteen naast. Volgens mij blijft het dan best overzichtelijk. Tessa 15 dec 2006 14:48 (CET)

Ik vind dat alle namen toch in 1 tabel moeten komen zoals Tessa ook al vermelde. Ik werk nog wel even aan een goede layout. En natuurlijk krijgt Renske niet haar eigen kolom. Er is dan wel beetje dubbele informatie, maar anders moet je wel erg lang zoeken om te vinden in welk jaar wie bestuur was. (Pagina is nog niet af, maar vorderd wel. Willem 15 dec 2006 15:21 (CET)

Sorry, ik blijf het er niet mee eens. Maar ik heb een compromis gevonden: er zijn nu 2 pagina's, een kleine en een grote. Ze kunnen beiden naast elkaar blijven bestaan. Er is altijd nog over te discussieren welke pagina als eerste wordt gelinkt vanaf de homepage.--Harwin 9 jan 2007 23:06 (CET)

Nou, ik ben het er wel mee eens. Nu heb je een pagina gemaakt waarop staat dat we elk jaar een bestuur hadden. Dat is best handig als je dat van te voren niet had verwacht.
Misschien kunnen we de volledige lijst op deze pagina zetten en dit beknopte overzicht op een aparte pagina genaamd Lijst met jaartallen ;) -- Daan 10 jan 2007 13:13 (CET)

Daan, volgens mij moeten we er nu niet teveel meer over discussieren. We kunnen onze moeite beter stoppen in het maken van meer, mooiere en betere pagina's. Er zijn nu twee besturen overzichtspagina's die beiden gewoon naast elkaar kunnen blijven bestaan. Dus laat de lezer maar kiezen welke pagina hij wil zien. Overigens mag ik toch hopen dat je niet serieus denkt dat het doel van de pagina is te laten zien "dat we elk jaar een bestuur hadden". Maar misschien heb ik je wat te hoog ingeschat, dus voor de duidelijkheid heb ik bovenaan nog wat extra uitleg gegeven. :P --Harwin 10 jan 2007 14:31 (CET)