Overleg:Lijken

Uit EurosWiki
Versie door Har (overleg | bijdragen) op 19 jan 2007 om 18:54

Hoi Harwin,

Ik vind je lijken en hoeken pagina's erg goed. Prima plaatjes. Ik zou het eigenlijk ook leuk vinden als er op de lijken en hoeken pagina een uitleg staat met alles en de plaatjes. Dan is er veel meer overzicht en duidelijkheid. Nu blijf je klikken om alles te weten te komen.

De afzonderlijke pagina's moeten natuurlijk gewoon blijven bestaan.

Wat vind jij ervan? Willem 19 jan 2007 16:28 (CET)

Hey Willem. Ja ik heb er ook even vreemd naar zitten kijken toen ik het af had :-) Ik vind plaatjes op lijken en hoeken ook prima, dus voeg het toe als je wilt.
Ik was de artikelen gestart vanuit de "gewenste artikelen". Nadat ik klaar was bedacht ik me dat alles ook wel op 1 pagina had gekund, maar had ik geen zin meer om het te veranderen. De afzonderlijke artikelen zouden dus ook kunnen redirecten naar lijken of hoeken.--Harwin 19 jan 2007 18:50 (CET)

Zelfs lijken en hoeken zouden op 1 pagina lijken en hoeken kunnen komen, met redirects vanaf lijken en hoeken. Ik ben er voorstander van om zoveel mogelijk zeiltermen op deze wiki te zetten (wikipedia is namelijk nog behoorlijk onvolledig wat betreft zeiltermen), maar we moeten misschien oppassen dat we niet elke deelnaam/subnaam op aparte pagina's gaan maken. Wat ik nu dus wél heb gedaan met lijken en hoeken :-) --Harwin 19 jan 2007 18:54 (CET)