Overleg:Lijken: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
Regel 8: Regel 8:
 
Wat vind jij ervan?
 
Wat vind jij ervan?
 
[[Gebruiker:Willem|Willem]] 19 jan 2007 16:28 (CET)
 
[[Gebruiker:Willem|Willem]] 19 jan 2007 16:28 (CET)
 +
 +
Hey Willem. Ja ik heb er ook even vreemd naar zitten kijken toen ik het af had :-) Ik vind plaatjes op [[lijken]] en [[hoeken]] ook prima, dus voeg het toe als je wilt.<br>
 +
Ik was de artikelen gestart vanuit de "gewenste artikelen". Nadat ik klaar was bedacht ik me dat alles ook wel op 1 pagina had gekund, maar had ik geen zin meer om het te veranderen. De afzonderlijke artikelen zouden dus ook kunnen redirecten naar [[lijken]] of [[hoeken]].--[[Gebruiker:Harwin|Harwin]] 19 jan 2007 18:50 (CET)

Versie van 19 jan 2007 18:50

Hoi Harwin,

Ik vind je lijken en hoeken pagina's erg goed. Prima plaatjes. Ik zou het eigenlijk ook leuk vinden als er op de lijken en hoeken pagina een uitleg staat met alles en de plaatjes. Dan is er veel meer overzicht en duidelijkheid. Nu blijf je klikken om alles te weten te komen.

De afzonderlijke pagina's moeten natuurlijk gewoon blijven bestaan.

Wat vind jij ervan? Willem 19 jan 2007 16:28 (CET)

Hey Willem. Ja ik heb er ook even vreemd naar zitten kijken toen ik het af had :-) Ik vind plaatjes op lijken en hoeken ook prima, dus voeg het toe als je wilt.
Ik was de artikelen gestart vanuit de "gewenste artikelen". Nadat ik klaar was bedacht ik me dat alles ook wel op 1 pagina had gekund, maar had ik geen zin meer om het te veranderen. De afzonderlijke artikelen zouden dus ook kunnen redirecten naar lijken of hoeken.--Harwin 19 jan 2007 18:50 (CET)