Oudeschild: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
'''Oudeschild''' is een dorp en haven op [[Texel]]. Oudeschild ligt aan het oosten van Texel aan de Waddenzee. De douchen en toiletten bij de charterhaven zijn vaak niet erg schoon en je moet ook al betalen om de deur open te doen. Bij de jachthaven is echter een zeer luxe havenkantoor waar je uitstekend kan douchen, toileteren, scheren met gratis warm water, gratis weerinformatie op de computer kan opzoeken etc. Betalen gaat d.m.v. een [[Sept-key]] welke ook via een automaat verkrijgbaar is.
+
'''Oudeschild''' is een dorp en haven op [[Texel]]. Oudeschild ligt aan het oosten van Texel aan de Waddenzee.
 +
 
 +
== Voorzieningen haven ==
 +
De douchen en toiletten bij de charterhaven zijn vaak niet erg schoon en je moet ook al betalen om de deur open te doen. Bij de jachthaven is echter een zeer luxe havenkantoor waar je uitstekend kan douchen, toileteren, scheren met gratis warm water, gratis weerinformatie op de computer kan opzoeken etc. Betalen gaat d.m.v. een [[Sept-key]] welke ook via een automaat verkrijgbaar is.
  
 
== Kroegen ==
 
== Kroegen ==

Versie van 31 jul 2007 17:13

Oudeschild is een dorp en haven op Texel. Oudeschild ligt aan het oosten van Texel aan de Waddenzee.

Voorzieningen haven

De douchen en toiletten bij de charterhaven zijn vaak niet erg schoon en je moet ook al betalen om de deur open te doen. Bij de jachthaven is echter een zeer luxe havenkantoor waar je uitstekend kan douchen, toileteren, scheren met gratis warm water, gratis weerinformatie op de computer kan opzoeken etc. Betalen gaat d.m.v. een Sept-key welke ook via een automaat verkrijgbaar is.

Kroegen

Oudeschild heeft enkele kroegen waaronder Het Vooronder. Tevens is vanuit Oudeschild de discotheek J'elleboog te bereiken via de discobus.


<googlemap lat="53.041574" lon="4.85218" zoom="14" scale="yes" overview="yes" controls="large"> </googlemap>