Osm: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
Regel 1: Regel 1:
[[Afko]]. OSM's zijn niet MSM of JSM, tenzij dat wel het geval is. De haven van Vlieland is 's zomers druk bezet door OSM's. De kinderen van OSM's zijn er niet vies van om schaaldieren te mishandelen, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de [[linksdraaiend|linksdraaiende]] producten die dit type mens consumeert.
+
[[Afko]]. OSM's zijn niet MSM of JSM, tenzij dat wel het geval is. Ook niet te verwarren met DSM en zsm. De haven van Vlieland is 's zomers druk bezet door OSM's. De kinderen van OSM's zijn er niet vies van om schaaldieren te mishandelen, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de [[linksdraaiend|linksdraaiende]] producten die dit type mens consumeert.
  
 
[[Categorie:Euroswoord]]
 
[[Categorie:Euroswoord]]

Huidige versie van 15 jul 2020 om 23:24

Afko. OSM's zijn niet MSM of JSM, tenzij dat wel het geval is. Ook niet te verwarren met DSM en zsm. De haven van Vlieland is 's zomers druk bezet door OSM's. De kinderen van OSM's zijn er niet vies van om schaaldieren te mishandelen, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de linksdraaiende producten die dit type mens consumeert.