Officiële borrel: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k (Menno heeft de pagina Officiële borrel hernoemd naar Officiële borrel zonder een doorverwijzing achter te laten: character encoding)
 
(3 tussenliggende versies door 3 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Een '''officiële borrel''' is borrel georganiseerd door de eet-coördinator en waarbij de vaste [[mee-eetlijst]] gewoon geldt. Officiële borrels zijn vrijwel altijd op woensdagavonden in de [[Sevende Camer]]. Een officiële borrel behoort om 19:00 uur te beginnen door een heerlijke maaltijd bereid door de [[kokers]].
+
Een '''officiële borrel''' is borrel georganiseerd door de eet-coördinator en waarbij de vaste [[mee-eetlijst]] gewoon geldt. Officiële borrels zijn vrijwel altijd op woensdagavonden in de [[Sevende Camer]]. Over het algemeen beginnen vanaf 17:30 de [[kokers]] een maaltijd te bereidden. Op een officiële borrel wordt om 19:00 uur een heerlijke maaltijd geserveerd.  
  
 
== Zie ook ==
 
== Zie ook ==
 
* [[Illegale borrel]]
 
* [[Illegale borrel]]
 +
 +
[[categorie:evenement]]

Huidige versie van 13 dec 2017 om 19:27

Een officiële borrel is borrel georganiseerd door de eet-coördinator en waarbij de vaste mee-eetlijst gewoon geldt. Officiële borrels zijn vrijwel altijd op woensdagavonden in de Sevende Camer. Over het algemeen beginnen vanaf 17:30 de kokers een maaltijd te bereidden. Op een officiële borrel wordt om 19:00 uur een heerlijke maaltijd geserveerd.

Zie ook