Noordpolderzijl: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
Regel 1: Regel 1:
Haven in Noord Groningen aan het wad. Het is de enige haven tussen [[Lauwersoog]] en de [[Eemshaven]]. Er is bijna niets, maar dan ook echt niets. Paar huizen en een kroeg, en een prima veld om te rugbyen. Toch is het een must voor iedere waddenzeiler om er eens te kijken. Je ziet hier echt dat Nederland nog niet vol is en je ziet geen huizen zover als je kunt kijken. Dit is echt typerend voor een het Hogeland (Noord-Groningen). Sommige mensen vinden het een triest landschap, maar voor mensen van het platteland is dit het summum. Men zou hier dan ook het nummer "Hogeland" van Ede Staal moeten draaien.  
+
Haven in Noord Groningen aan het wad. Het is de enige haven tussen [[Lauwersoog]] en de [[Eemshaven]]. Er is bijna niets, maar dan ook echt niets. Paar huizen en een prima veld om te rugbyen. Tot afgelopen jaar was er ook een kroeg. Sinds de plotselinge dood van de eigenaresse is deze gesloten. Toch is het een must voor iedere waddenzeiler om er eens te kijken. Je ziet hier echt dat Nederland nog niet vol is en je ziet geen huizen zover als je kunt kijken. Dit is echt typerend voor een het Hogeland (Noord-Groningen). Sommige mensen vinden het een triest landschap, maar voor mensen van het platteland is dit het summum. Men zou hier dan ook het nummer "Hogeland" van Ede Staal moeten draaien.  
  
 
{| {{prettytable}}
 
{| {{prettytable}}

Versie van 30 jul 2008 12:51

Haven in Noord Groningen aan het wad. Het is de enige haven tussen Lauwersoog en de Eemshaven. Er is bijna niets, maar dan ook echt niets. Paar huizen en een prima veld om te rugbyen. Tot afgelopen jaar was er ook een kroeg. Sinds de plotselinge dood van de eigenaresse is deze gesloten. Toch is het een must voor iedere waddenzeiler om er eens te kijken. Je ziet hier echt dat Nederland nog niet vol is en je ziet geen huizen zover als je kunt kijken. Dit is echt typerend voor een het Hogeland (Noord-Groningen). Sommige mensen vinden het een triest landschap, maar voor mensen van het platteland is dit het summum. Men zou hier dan ook het nummer "Hogeland" van Ede Staal moeten draaien.

<googlemap lat="53.433070" lon="6.582228" zoom="17" width="450" type="satellite" height="450">

</googlemap> Noordpolderzijl ingezoomt, de haven en de (gesloten) kroeg

<googlemap lat="53.433070" lon="6.582228" zoom="12" width="450" type="satellite" height="450" overview="yes"> </googlemap> Noordpolderzijl uitgezoomd met omgeving

Kroegen:

't Zielhoes


Wind- en weersverwachting voor Noordpolderzijl