Motorevenement: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k
 
Regel 1: Regel 1:
Een '''motorevenement''' is een [[evenement]] met de [[Ebenhaëzer]] waarbij primair op de motor wordt gevaren. Op de [[Ebenhaëzer]] moet minimaal een [[motorschipper]] zijn, een [[zeilschipper]] mag ook. Indien een motorschipper vaart is het vaargebeid beperkt; namelijk '''niet''' op het IJsselmeer en de Wadden. Incidenteel mag er gezeild worden, maar zeilen mag niet gepland worden.
+
Een '''motorevenement''' is een [[evenement]] met de [[Ebenhaëzer]] waarbij primair op de motor wordt gevaren. Op de [[Ebenhaëzer]] moet minimaal een [[motorschipper]] zijn, een [[zeilschipper]] mag ook. Indien een motorschipper vaart is het vaargebeid beperkt; namelijk '''niet''' op het [[IJsselmeer]] en de [[Waddenzee]]. Incidenteel mag er gezeild worden, maar zeilen mag niet gepland worden.
  
 
Voorbeelden:
 
Voorbeelden:

Huidige versie van 15 nov 2008 om 00:40

Een motorevenement is een evenement met de Ebenhaëzer waarbij primair op de motor wordt gevaren. Op de Ebenhaëzer moet minimaal een motorschipper zijn, een zeilschipper mag ook. Indien een motorschipper vaart is het vaargebeid beperkt; namelijk niet op het IJsselmeer en de Waddenzee. Incidenteel mag er gezeild worden, maar zeilen mag niet gepland worden.

Voorbeelden: