Motivatie: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Motivatie is bij personen belangrijke factor tot het uitvoeren van taken, echter wil dit bij leden nog wel is ontbreken. Natuurlijk is het niet alleen voor personen mo...')
 
 
Regel 1: Regel 1:
Motivatie is bij personen belangrijke factor tot het uitvoeren van taken, echter wil dit bij leden nog wel is ontbreken. Natuurlijk is het niet alleen voor personen mogelijk om de motivatie te missen, objecten kunnen ook zeker de motivatie missen. Motivatie kan bevorderd worden op verschillende wijzen. Voor personen bestaat dit veelal uit het houden van een goed gesprek om mensen te motiveren. Voor zwaarden van de EH kan dit gedaan worden door te [[zwaarddansen]], dit wekrkt echter alleen als men voldoende overtuiging heeft om de zwaarden nadat beneden te krijgen. Om andere objecten los of vast te krijgen is er maar een andere methode:
+
Motivatie is bij personen belangrijke factor tot het uitvoeren van taken, echter wil dit bij leden nog wel is ontbreken. Natuurlijk is het niet alleen voor personen mogelijk om de motivatie te missen, objecten kunnen ook zeker de motivatie missen. Motivatie kan bevorderd worden op verschillende wijzen. Voor personen bestaat dit veelal uit het houden van een goed gesprek om mensen te motiveren. Voor zwaarden van de EH kan dit gedaan worden door te [[zwaarddansen]], dit werkt echter alleen als men voldoende overtuiging heeft om de zwaarden nadat beneden te krijgen. Om andere objecten los of vast te krijgen is er maar een andere methode:
  
 
* [[Motivatiehamer]]
 
* [[Motivatiehamer]]
  
 
[[Categorie:Euroswoord]]
 
[[Categorie:Euroswoord]]

Huidige versie van 6 aug 2016 om 16:27

Motivatie is bij personen belangrijke factor tot het uitvoeren van taken, echter wil dit bij leden nog wel is ontbreken. Natuurlijk is het niet alleen voor personen mogelijk om de motivatie te missen, objecten kunnen ook zeker de motivatie missen. Motivatie kan bevorderd worden op verschillende wijzen. Voor personen bestaat dit veelal uit het houden van een goed gesprek om mensen te motiveren. Voor zwaarden van de EH kan dit gedaan worden door te zwaarddansen, dit werkt echter alleen als men voldoende overtuiging heeft om de zwaarden nadat beneden te krijgen. Om andere objecten los of vast te krijgen is er maar een andere methode: