Matenvergadering: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
De '''matenvergadering''' is geen echte vergadering maar een soort borrel en feest tijdens de [[schippersvergadering]]. Tijdens de '''matenvergadering''' is het nog niet duidelijk wie van de maten gepromoveerd wordt tot [[motorschipper]]. Later op de avond komen ook de [[motorschippers]] erbij en nog later ook de [[zeilschippers]] waarna er gezamenlijk gefeest kan worden. Goed gebruik wil dat de uitslag van de '''schippersvergadering''' pas de volgende morgen of middag wordt bekend gemaakt, wanneer het alcohol spiegel weer voldoende gedaald is.
+
De '''matenvergadering''' is geen echte vergadering maar een soort borrel en feest tijdens de [[schippersvergadering]]. Tijdens de '''matenvergadering''' is het nog niet duidelijk wie van de maten gepromoveerd wordt tot motorschipper. Later op de avond komen ook de [[motorschipper|motorschippers]] erbij en nog later ook de [[zeilschipper|zeilschippers]] waarna er gezamenlijk gefeest kan worden. Goed gebruik wil dat de uitslag van de '''schippersvergadering''' pas de volgende morgen of middag bekend wordt gemaakt, wanneer het alcoholniveau weer voldoende laag is.
  
Jeroen Lubbers is met de '''matenvergaderingen''' begonnen in 2002.
+
Jeroen Lubbers is met de '''matenvergaderingen''' begonnen in 2001.
  
 
{| {{prettytable}}
 
{| {{prettytable}}

Versie van 26 sep 2007 10:59

De matenvergadering is geen echte vergadering maar een soort borrel en feest tijdens de schippersvergadering. Tijdens de matenvergadering is het nog niet duidelijk wie van de maten gepromoveerd wordt tot motorschipper. Later op de avond komen ook de motorschippers erbij en nog later ook de zeilschippers waarna er gezamenlijk gefeest kan worden. Goed gebruik wil dat de uitslag van de schippersvergadering pas de volgende morgen of middag bekend wordt gemaakt, wanneer het alcoholniveau weer voldoende laag is.

Jeroen Lubbers is met de matenvergaderingen begonnen in 2001.

Jaar Locatie Thema Foto
2001 Diverse kroegen
2002 Ebenhaëzer
2003 Rene Smit
2004 Ebenhaëzer Drinken met maten
2005 Sevende Camer The Maatrix
2006 Orla Maat Boot Bier
2007 nog geheim