Koelkast: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k
Regel 1: Regel 1:
Ruimte onderin in de kiel van een kielboot, waarin het ietsje kouder is dan in de rest van de boot. [[Draijer (boot)|Draijers]] hebben een koelkast. Op een [[E22]] wordt hiermee het onderste vak onder de origo aangeduid. Op [[Jaffa]] betreft de koelkast een ongeisoleerde prullenbak, verwerkt in het aanrechtblad.
+
Ruimte onderin de kiel van een kielboot, waarin het doorgaans ietsjes kouder is dan in de rest van de boot. [[Draijer (boot)|Draijers]] hebben een koelkast. Op een [[E22]] wordt hiermee het onderste vak onder de origo aangeduid. Op [[Jaffa]] betreft de koelkast een ongeisoleerde prullenbak, verwerkt in het aanrechtblad. De [[Ebenhaëzer]] heeft een actief koelende koelkast.
  
 
[[Categorie:Euros Woord]][[Categorie:Bootonderdeel]]
 
[[Categorie:Euros Woord]][[Categorie:Bootonderdeel]]

Versie van 9 jan 2007 21:34

Ruimte onderin de kiel van een kielboot, waarin het doorgaans ietsjes kouder is dan in de rest van de boot. Draijers hebben een koelkast. Op een E22 wordt hiermee het onderste vak onder de origo aangeduid. Op Jaffa betreft de koelkast een ongeisoleerde prullenbak, verwerkt in het aanrechtblad. De Ebenhaëzer heeft een actief koelende koelkast.