Klusverslag: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
Verslag waarin een [[bouwploegleider]] verteld wat er het afgelopen klusseizoen aan zijn/haar boot gedaan is. Belangrijke informatie zoals kleurcodes van nieuwe kleuren lak zijn als het goed is in klusverslagen terug te vinden. Vergeet vooral niet te vermelden wat de waardigen moeten weten over de aangebrachte veranderingen. Zaken als een nieuwe acculader met bijzondere kwetsbaarheden, bij voorbeeld.
+
Verslag waarin een [[bouwploegleider]] vertelt wat er het afgelopen klusseizoen aan zijn/haar boot gedaan is. Belangrijke informatie zoals kleurcodes van nieuwe kleuren lak zijn als het goed is in klusverslagen terug te vinden. Vergeet vooral niet te vermelden wat de waardigen moeten weten over de aangebrachte veranderingen. Zaken als een nieuwe acculader met bijzondere kwetsbaarheden, bij voorbeeld.
  
 
[[Categorie:Woordenboek]][[categorie:kluswiki]]
 
[[Categorie:Woordenboek]][[categorie:kluswiki]]

Versie van 13 jan 2007 00:06

Verslag waarin een bouwploegleider vertelt wat er het afgelopen klusseizoen aan zijn/haar boot gedaan is. Belangrijke informatie zoals kleurcodes van nieuwe kleuren lak zijn als het goed is in klusverslagen terug te vinden. Vergeet vooral niet te vermelden wat de waardigen moeten weten over de aangebrachte veranderingen. Zaken als een nieuwe acculader met bijzondere kwetsbaarheden, bij voorbeeld.