Kleine bootjes: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k
Regel 1: Regel 1:
Term om alle Euros boten met uitzondering van de [[Ebenhaëzer]] mee aan te duiden. Vaak wordt er ook alle [[kajuitboot|kajuitbootjes]] mee bedoeld en worden de [[Mini]] en de [[Laser 2|lasers]] dus ook uitgesloten.
+
De '''kleine bootjes''' is een term om alle Euros boten met uitzondering van de [[Ebenhaëzer]] mee aan te duiden. Vaak wordt er ook alle [[kajuitboot|kajuitbootjes]] mee bedoeld en worden de [[Mini]] en de [[Laser 2|lasers]] dus ook uitgesloten. [[Jaffa]] wordt vaak wel maar soms ook niet meegerekend tot de kleine bootjes, bijvoorbeeld als het over ''"de kleine bootjes in de loods"'' of ''"de kleine bootjes in Friesland"'' gaat.
  
 
[[Categorie:Euros Woord]]
 
[[Categorie:Euros Woord]]

Versie van 27 jan 2007 00:47

De kleine bootjes is een term om alle Euros boten met uitzondering van de Ebenhaëzer mee aan te duiden. Vaak wordt er ook alle kajuitbootjes mee bedoeld en worden de Mini en de lasers dus ook uitgesloten. Jaffa wordt vaak wel maar soms ook niet meegerekend tot de kleine bootjes, bijvoorbeeld als het over "de kleine bootjes in de loods" of "de kleine bootjes in Friesland" gaat.