Intro: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
k
 
(Een tussenliggende versie door een andere gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Intro's zijn de evenementen waarop poteniële leden meegaan. Er is normaal een intro in het voorjaar (de voorjaarsintro) en twee in het najaar (de najaarsintro's). Er gaan altijd zoveel mogelijk bootjes mee, welke hangt af van de locatie van de intro: [[Akkrum]] of [[Workum]].
+
'''Introductieweekenden'''  of kortweg '''Intro's''' zijn de [[evenement]]en waarvoor veel poteniële leden worden uitgenodigd. Er is normaal één intro in het voorjaar (de ''voorjaarsintro'') en twee in het najaar (de ''najaarsintro's''). Er gaan altijd zoveel mogelijk [[Eurosboot|Eurosbootjes]] mee, afhankelijk van de locatie van de intro. Intro's zijn meestal in [[Akkrum]].
De laatste jaren worden er ook kleine intro's met de [[Waterrat|Waterratten]] en [[Jonkie]] georganiseerd voor mensen die tijdens de eigenlijke intro niet kunnen.
+
 
 +
De laatste jaren worden er ook afgeleide introductieweekenden met de [[Waterrat|Waterratten]] en [[Jonkie]] georganiseerd voor mensen die tijdens de echte intro niet kunnen.
  
 
[[Categorie:Evenement]]
 
[[Categorie:Evenement]]

Huidige versie van 15 nov 2008 om 00:01

Introductieweekenden of kortweg Intro's zijn de evenementen waarvoor veel poteniële leden worden uitgenodigd. Er is normaal één intro in het voorjaar (de voorjaarsintro) en twee in het najaar (de najaarsintro's). Er gaan altijd zoveel mogelijk Eurosbootjes mee, afhankelijk van de locatie van de intro. Intro's zijn meestal in Akkrum.

De laatste jaren worden er ook afgeleide introductieweekenden met de Waterratten en Jonkie georganiseerd voor mensen die tijdens de echte intro niet kunnen.