I-Draijer: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
 
(2 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Oude naam voor een instructieweekend waarin in [[Draijer}Draijers]] ([[Jonkie]] en [[Overtijd]]) en soms een valk les werd gegeven in het zeilen in kajuitboten (of in het geval van een valk in het zeilen van een [[polyvalk]]).
+
'''I-Draijer''' is de oude naam voor een instructieweekend waarin in [[Draijer (boot)|Draijers]] ([[Jonkie]] en [[Overtijd]]) en soms een valk les werd gegeven in het zeilen in kajuitboten (of in het geval van een valk in het zeilen van een [[polyvalk]]).
Wordt sinds de introductie van de [[Waterrat]] met een andere onduidelijke kansloos wazige afkorting aangeduid wat niet wegneemt dat het gewoon nog steeds een I-Draijer is, of desnoods een I-Waterrat indien er geen Draijer aanwezig is.
+
Sinds de introductie van de [[Waterrat]] en de verkoop van Overtijd worden er geen I-Draijer's meer georganiseerd. Vervangende evenementen met een vergelijkbare insteek zijn [[DIET]] en [[JORT-I]].
  
[[categorie:Euros Woord]]
+
[[categorie:Evenement]]

Huidige versie van 28 apr 2007 om 15:59

I-Draijer is de oude naam voor een instructieweekend waarin in Draijers (Jonkie en Overtijd) en soms een valk les werd gegeven in het zeilen in kajuitboten (of in het geval van een valk in het zeilen van een polyvalk). Sinds de introductie van de Waterrat en de verkoop van Overtijd worden er geen I-Draijer's meer georganiseerd. Vervangende evenementen met een vergelijkbare insteek zijn DIET en JORT-I.