Het Beest: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
Regel 1: Regel 1:
15 PK twee takt buitenboord motor van de roeiers die wel eens wordt geleend voor heen en [[terugvaart|terugvaarten]]. Het beest zuipt [[mengsmering]] benzine. Het beest kan achter [[Overtijd]] gehangen worden, maar niet echt achter een [[Waterrat]] of [[Jonkie]]. Met de [[Richard|Richard B]] ook achter een [[E22]]. Nu [[Jaffa]] in ons bezit is, is het beest niet echt meer nodig.
+
15 PK [[tweetakt]] buitenboord motor van de roeiers die wel eens wordt geleend voor heen en [[terugvaart|terugvaarten]]. Het beest zuipt [[mengsmering]] benzine. Het beest kan achter [[Overtijd]] gehangen worden, maar niet echt achter een [[Waterrat]] of [[Jonkie]]. Met de [[Richard|Richard B]] ook achter een [[E22]]. Nu [[Jaffa]] in ons bezit is, is het beest niet echt meer nodig.
  
 
[[categorie:woordenboek]][[categorie:Euros Woord]]
 
[[categorie:woordenboek]][[categorie:Euros Woord]]

Versie van 11 dec 2006 18:27

15 PK tweetakt buitenboord motor van de roeiers die wel eens wordt geleend voor heen en terugvaarten. Het beest zuipt mengsmering benzine. Het beest kan achter Overtijd gehangen worden, maar niet echt achter een Waterrat of Jonkie. Met de Richard B ook achter een E22. Nu Jaffa in ons bezit is, is het beest niet echt meer nodig.